Discuțiile despre criptomonede au plictisit deja toată lumea. Apariția monedelor electronice a provocat multă zarvă pe internet în ultima jumătate de an. Mulți însă, demult au trecut de la vorbe la fapte: cei mai îndrăzneți tranzacționează, investesc și minează din plin, și nu doar bitcoin-ul instabil, dar și alte criptomonede. Dacă sunteți interesat de tehnologiile moderne, probabil că și dvs. sunteți deja la curent. Cu toate acestea, dacă cunoștințele dvs. legate de lumea criptomonedei sunt încă incomplete și nu înțelegeți unde și cu ce ar trebui să începeți, acest articol vă va ajuta să priviți criptovaluta absolut diferit. Veți reuși să învățați modalități simple și rapide de a câștiga bani cu ajutorul computerului personal.

uphas

Muncă online

Există mai multe moduri prin care vă puteți mări veniturile muncind online. Cele mai frecvente sunt investițiile, tranzacțiile și mineritul. Este important să alegeți metoda potrivită pentru dvs., având în vedere programul dvs. de lucru și abilitățile tehnice pe care le posedați. Să începem cu prima modalitate. Bineînțeles, pentru investiții, veți avea nevoie de un capital de pornire, de asemenea ar trebui și să posedați cunoștințe despre piața valutară și, în general despre economie. Același lucru se poate spune și despre tranzacționare. În ceea ce privește mineritul, aici veți avea nevoie doar de cunoștințe tehnice, deoarece numărul de criptomonede care poate fi obținut cu ajutorul mineritului depinde de puterea computerului dvs. Mineritul tradițional necesită, de asemenea, mari cheltuieli financiare, cunoștințe, timp și efort. Dar, pe măsură ce criptomonedele sunt tot mai populare, marile companii au început să investească în dezvoltarea unei noi industrii miniere – mineritul în cloud. Principiul de bază al mineritului în cloud este că închiriați puterea de calcul a companiei, compania primește un mic procent din venitul dvs. Un astfel de minerit nu necesită careva investiții sau echipamente și este ideal pentru oamenii ocupați, deoarece nu necesită o atenție continuă.

Cerințe
Tot de ce aveți nevoie este un calculator cu o placă grafică puternică (deoarece rezultatul mineritului depinde în mod direct de puterea dispozitivului dvs.), deși puteți utiliza orice. Un calculator mediu de vreo trei ani (cu un procesor Core i7-3770S și o placă video AMD R9 270) prezintă o rentabilitate de aproximativ 30 de dolari pe lună. Un computer cu o placă video Nvidia GTX 1070 poate aduce până la 45 USD pe lună, iar cu două AMD R9 390 – aproximativ 110 USD pe lună. Venitul dvs. este de asemenea influențat de valoarea criptomonedei, aceasta este mereu în schimbare.

Primii pași

Înainte de toate, trebuie să vă determinați în alegerea platformei cu care veți lucra. Pe internet există o mulțime de servicii, dar ne vom concentra pe cea mai profitabilă platformă minieră în cloud. Platforma minieră Uphash este perfect potrivită atât pentru minerii experimentați cât și pentru cei începători. Nu vă faceți griji, totul este mult mai ușor decât vă imaginați.
În primul rând, trebuie să vă înregistrați pe site-ul oficial. Acesta este primul pas.

uphas-pas1

Pasul doi. Descărcați software-ul pe computerul dvs.uphas-pas2

Pasul trei. Rulați software-ul UpHash folosind informațiile dvs. de profil.uphas-pas3

Asta este tot! Nu se cere să faceți nimic altceva. Vă puteți relaxa și vă puteți odihni fără să vă gândiți la nimic. Nu uitați însă să porniți computerul, astfel banii vor intra în contul dvs. Din moment ce balanța contului dvs. va ajunge la 15$, veți putea trece banii pe cardul Visa sau MasterCard.uphas-pas4

Desigur, nu veți putea trăi doar din acest venit, și nu veți vedea o mulțime de bani într-un timp scurt, însă pare a fi un venit pasiv ideal. Este sigur, convenabil și accesibil tuturor. Nu pierdeți nici un minut, începeți să câștigați.


 

UpHash: Cum să câștigi bani pe criptomonede
Etichetat pe:    

6 gânduri despre „UpHash: Cum să câștigi bani pe criptomonede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.