In acest articol va voi prezenta pas cu pas cum se creaza si cum se trimite un e-mail, de pe o adresa (cont) de yahoo. Astfel:

Pasul 1: trebuie mai intai să vă logati (autentificati/intrati) in contul dvs. de yahoo (daca nu sunteti deja). Pentru asta deschideti un browser de internet (navigator de internet ca: chrome, mozilla firefox, opera etc) si tastati in bara de sus: ro.yahoo.com si apăsați tasta enter sau click aici

0Deschidere browser si cautare yahoo

Pasul 2: Acum apare o fereastra unde va trebui sa apasati click pe Sing In sau pe Mail (pe oricare). Va va conduce catre o fereastra de conectare unde va trebui introdusa adresa dvs. de yahoo, apoi continuare si apoi introduceti parola si apoi conectare. (Aici aveti optiunea de a bifa sa ramaneti permanent logat, adica odata cu pornirea calculatorului veti fi si autentificat in contul de email).

1inscrieti-va pe yahoo

Pasul 3: Acum va apare o fereastra care va solicita sa introduceti parola, dupa care apasati pe autentificare.

7autentificare parola

Pasul 4: acum sunteti in contul de e-mail si puteti trece la scrierea unui mesaj (e-mail) catre cine doriti. Pentru a scrie un mesaj nou se procedeaza astfel:

Apasati click pe optiunea “Compunere” (compose) din coltul stanga sus. Se va deschide in dreapta o fereastra in care va trebui sa indroduceti urmatoarele: in campul “catre” (in engleza To) trebuie sa scrieti adresa destinatarului, adica a celui caruia vreti sa ii transmiteti e-mail-ul.

Atentie! trebuie sa scrieti adresa completa a destinatarului, cu tot cu “@yahoo.com” sau “@yahoo.ro” sau “@gmail.com” sau “@hotmail.com”, deci trebuie sa stiti exact adresa destinatarului, sa fiti foarte atenti la furnizorul de email (yahoo, gmail, hotmail, etc) si la terminatia tarii (.ro, .com, .de, etc).

În campul in campul “catre” (in engleza To) puteti adauga mai multe adrese, in cazul in care doriti ca mesajul sa fie trimis catre mai multi destinatari deodata, sau, daca doriti ca cineva sa primeasca o copie a mesajului, puteti adauga adresa de mail dorita in campul ” CC” (carbon copy) sau in cazul in care doriti sa trimiteti acelasi mesaj si catre alt destinatar, dar fara ca destinatarul initial sa stie acest lucru, atunci adresa celui care trebuie sa primeasca mesajul, fara stirea destinatarului de baza. o treceti in campul ” BCC” (Blind Carbon Copy – tradus motamot “Copie oarbă/invizibilă”). Pentru a afisa campurile CC sau BCC trebuie sa faceti clic pe butonul CC/BCC din coltul din dreapta ferestrei, pe aceeasi linie cu campul “Către”

8Cum scrii un email

Daca doriti sa trimiteti un e-mail cu atasament, adica sa atasati poze, sau documente word, excel, pdf, etc. urmati indicatiile din imaginea precedenta. (Apasati pe “agrafa” alegeti fiserele dorite din calculator, in limita a 25 de Mb, apoi trimiteti mesajul).

Succes!

Citește aici “Cum iti faci gratuit adresa de email pe yahoo – cea mai simpla metoda!

Vezi Cum sa iti faci cont de gmail, gratuit si rapid sau Cum trimiti un e-mail de pe gmail.com

Citește aici – Cum sa descarci muzica de pe youtube


Cum scrii si trimiti un e-mail, rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.