Pentru prepararea acestei rețete de ceai antidiabetic, avem nevoie de: frunze de afin, frunze de dud, frunze de nuc, flori de gălbenele, teci de fasole, sunătoare.

Acțiune farmacodinamică: mirtilina din frunzele de afin (denumită de specialiști si „insulină vegetală”), aminoacizii din tecile de fasole, uleiul volatil din frunzele si substantele active din frunzele de dud scad nivelul zaharului din sange, facand astfel mai usoara functionarea pancreasului. Florile de galbenele si sunatoarea reduc inflamatiile biliare si regleaza  functiile biliare. Deci acest ceai este benefic si pentru cei cu dischinezii biliare.

Produse naturiste diabet zaharat


Mod de preparare și administrare:

Se amesteca 2 lingurite de frunze de afin, 9 lingurite de teci de fasole, 3 lingurite de frunze de dud, 2 lingurite de frunze de nuc, 2 lingurite de  flori de galbenele si 2 lingurite de sunatoare. Toate se pun intr-un bol si se amesteca cu lingurita.

Infuzie: se pun 3 lingurite din amestecul prezentat anterior la 400 ml de apă clocotită. Cantitatea de ceai astfel obtinut se bea in 3 reprize, inaintea meselor principale.


Oferte aparate de măsurat glicemia (glucometre) și accesorii:

GlucometreAtenție! Informațiile prezentate în articol nu înlocuiesc tratamentele recomandate de către medicul specialist, și se recomandă consultarea cu medicul înainte de utilizare ceaiurilor sau altor tratamente de acest gen!

 

Tine glicemia sub control cu ceai antidiabetic din medicina populara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.