În acest articol va prezint un ghid pas cu pas pentru crearea unui cont de yahoo (o adresa de e-mail) pe yahoo.ro.

Înainte de începe, precizez că un cont de e-mail (adresa de e-mail) se poate face gratuit la mai multi furnizori cum ar fi: yahoo, gmail (de la google), hotmail, etc.

Pentru yahoo, puteti opta sa aveti adresa de email pe yahoo.ro (adica pe yahoo Romania), pe yahoo.com,  sau pt. orice altă țară (de exemplu .de pt. Germania, .es pt. Spania, etc.). Nu are mare importanță pe care domeniu vă faceți adresa. Dacă sunteți romani si va place să aveți contul în română atunci alegeți să vă creați adresa de e-mail pe yahoo. ro.

In cele ce urmează voi prezenta pas cu pas cum se crează cont de e-mail (adresa de e-mail) pe yahoo.ro, deci veți avea un cont de genul: nume@yahoo.ro. Astfel:

Pasul 1: deschideți un browser de internet (navigator de internet – chrome, mozilla firefox, opera, etc) si tastati in bara de adresa (bara de sus): “ro.yahoo.com” sau clic aici

0Deschidere browser si cautare yahoo
Pasul 2: In fereastra care se va deschide va puteti loga (autentifica intr-un cont daca aveti deja) sau daca nu aveti inca cont de mail (adresa de mail) pe yahoo, o puteti face acum, apasand pe “inscrieti-va pentru un cont”

 Inscrieti-va pentru un cont yahoo

Pasul 3: In cele ce urmeaza aveti de introdus numele, prenumele, numele de utilizator pe care il doriti pentru e-mail, parola, telefon mobil (pentru siguranta contului), etc. Numele de utilizator este denumirea pe care doriti dvs. sa o folositi, adica va fi adresa dvs. de email, de exemplu: nume.prenume@yahoo.ro. Daca ceea ce doriti nu e liber (adica cineva deja foloseste acel nume) incercati de exemplu prenume.nume@yahoo.ro sau adaugati anul nasterii, sau anul crearii emailului, etc. Iar la final click pe “Creare cont“.

2Creare cont yahoo

Pasul 4: Vi se va solicita un cod de verificare afisat pe imagine. Dupa ce introduceti codul, apasati trimitere cod.

3acod captcha yahoo
Pasul 5: Apare acum o fereastra care va atentioneaza ca pe nr. de telefon introdus mai devreme, veti primi un SMS cu un cod de verificare si cu care va veti activa contul de e-mail nou creat. De aceea este bine sa introduceti un nr. real de telefon, la care sa aveti acces. Apasati pe “Trimitere SMS” si asteptati sa primiti codul.

3Yahoo verificare sms
Pasul 6: Acum ar trebui sa aceti deja codul pe telefonul mobil, si va trebui sa il introduceti in fereastra urmatoare, dupa care apasati pe “Transmitere cod”

4adaugare cod primit pe telefon Yahoo

Pasul 7: Acum apare o fereastra in care puteti face diverse configurari care se pot face si ulterior. Pentru moment apasati pe “omitere

5aOmitere config
Pasul 8:Daca totul este OK, veti primi mesaj de reusita, adica aveti de acum un cont de e-mail pe yahoo.ro (o adresa de e-mail – casuta postala electronica)

5bFelicitari cont realizat
Pasul 9: Acum va aflati in contul dvs. de e-mail (panoul de control) de unde puteti citi mesajele primite, puteti crea (scrie) si trimite mesaje (e-mail-uri) catre prietenii dvs., puteti sterge mesajele citite, etc.

5Panou Yahoo


Citește acum si “Cum scrii si trimiti un e-mail, rapid

Vezi Cum sa iti faci cont de gmail, gratuit si rapid sau Cum trimiti un e-mail de pe gmail.com

Citește aici – Cum sa descarci muzica de pe youtube


Cum iti faci gratuit adresa de email pe yahoo – cea mai simpla metoda!

17 gânduri despre „Cum iti faci gratuit adresa de email pe yahoo – cea mai simpla metoda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.