Bitcoin gratuit sau Bitcoin free – așa cum am spus, există și website-uri care promit mici recompense în bitcoin pentru diverse taskuri.

ATENȚIE! Cele mai multe dintre ele sunt scam-uri. Eu am folosit următoarele:

BTCClicks.com Banner

aici la Btcclicks.com ești recompensat pentru a vizualiza reclame (surfing Ads) – ai in jur de 15-16 reclame a câte 10-20 de secunde fiecare. Recomensele sant foarte mici, între 0.00002 – 0.00003 mBTC per reclamă, poti face 0,0003 mBTC pe zi. Am foslosit acest site si am retras in wallet 0,00127189 BTC, minimul pentru retragere este de 0,001. Se pare ca acesta nu este scam.

Am mai folosit: freebitco.in, care are multe opțiuni, inclusiv de minare în browser, jocuri, etc. Am cont aici, nu am retras btc, deci nu știu dacă este sau nu Scam.

free-bitcoin

Azi am găsit un site care promite zilnic cate o anumită sumă (foarte mică) de criptomonede (Bitcoin, Litecoin, Neo, Dashm etc), doar pentru înscriere (eu m-am înscris azi, nu știu dacă e scam sau nu):

728x90-png-qp

 

 

 


Am mai testat câteva site-uri care promit Bitcoin, Ethereum sau Litecoin, doar ținând browserul deschis. Toate acestea sunt scam-uri care oferă sume mici pentru versiunea free și îndeamnă utilizatorii să comande pachete premium v1.1, v1.2, pentru a câștiga mai mult – pachete destul de scumpe. Pentru versiunea free, nu primești niciodată sumele solicitate (whitdraw) iar cei care au cumpărat pachete premium s-au plâns că niciodată nu au putut retrage suma investită, fiecare pachet având un minim de retragere considerabil mai mic față de suma investită. După un timp aceste site-uri se închid, și își cumpără alt domeniu, pe care încep din nou același scam. Deci, NU folosiți:

  1. https://ethminer.io – pe versiunea free, am strâns 0,02 ETH, am solicitat retreagere în wallet, si spuneau că durează 10+ zile, și că pentru a primi rapid plățile să trec la un cont plătit. După vreo 20 de zile nu am primit nimic, ba mai mult website-ul nu mai există, urmând să îl găsesc acum pe alt domeniu:https://ethminer.us – care la rândul lui astăzi este “Nu s-a găsit adresa IP pentru serverul ethminer.us.”
  2. https://ltcminer.io/ – la fel
  3. https://www.startminer.com/ – acesta încă funcționează, am cerut o plată acum 20 de zile și deși spunea că durează 5+ zile, încă nimic. Sigur va dispărea și ăsta.

Citește și: Ai auzit de Bitcoin, Ethereum sau alte criptomonede? Vezi aici cum poti cumpara/tranzactiona sau chiar primi gratuit

 

Site-uri care promit Bitcoin gratuit – Scam sau adevar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.