40000 euro nerambursabiliConform website-ului oficial al programului “Start-up Banat”, prin care se oferă finanțare nerambursabilă de până la 40.000 euro, pentru cei care doresc să demareze o afacere în Regiunea Vest, de astăzi 15.11.2018 a început perioada de înscriere în concursul de planuri de afaceri. Data limită de transmitere a planului de afaceri este 03.12.2018.

Cine poate participa la concursul de planuri de afaceri?

La concursul de planuri de afaceri “Start-up Banat” pot participa în principal persoanele care au făcut parte din grupul țintă al proiectului și au absolvit cursul de formare antreprenorială, organizat prin “Start-up Banat”, dar și persoanele care au participat la un curs similar și au obținut certificat de antreprenor, la cursuri organizate de altă entitate sau chiar de UVT. Concursul este dedicat doar persoanelor care au domiciliul sau reședința în regiunea Vest.

Dacă ai participat deja la cursuri și ai nevoie de un plan de afaceri, vezi aici o ofertă specială – PLAN DE AFACERI la preț avantajos!

Detaliile complete despre înscrierea în program, le găsiți pe website-ul oficial:

startupbanat.projects.uvt.ro

Ce este “Start-up Banat”?

“Start-up Banat” face parte din programul de finanțare Start-up Plus, un program asemănător cu Start-up Nation, dar care este co-finanțat de UE, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (POCU),  Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți! Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană.

Cum funcționează programul Start-up Plus?

Mai multe detalii despre programul Start-up Plus puteți citi AICI


S-a dat startul concursului de planuri de afaceri “Start-up Banat”, 40 de mii euro, nerambursabili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.