În România, micii producători agricoli sau micii fermieri trec prin foarte multe greutăți, nu beneficiază de susținere reală din partea statului, subvențiile pentru agricultură sunt destul de mici, de cele mai multe ori ca mic fermier este foarte dificil să faci achiziții sau investiții, scopul principal fiind de subzistență.

Există și fonduri nerambursabile derulate de AFIR prin PNDR, prin sub-măsuri ca 6.3 sau 6.1 Instalarea tinerilor fermieri, dar, pe lângă faptul că este destul de dificil să îndeplinești condițiile de eligibilitate, este și o concurență foarte mare, deci șanse destul de mici să obții finanțări nerambursabile prin aceste programe.

Din fericire există și alternative la aceste programe, cum ar fi împrumuturile nebancare cu dobândă avantajoasă. Despre ce este vorba? Vedeți în cele ce urmează!

Împrumutul Ferm-antreprenorului?

CAR CFR, din dorința de sprijini producătorii agricoli, a lansat un tip de împrumut cu dobândă avantajoasă, dedicat special acestei categorii. Așa că, dacă ești producător agricol/asociat într-o firmă cu profil agricol, CAR CFR te ajută cu împrumuturi flexibile, cu dobândă avantajoasă și perioadă de rambursare mare.

Află detalii despre Împrumutul Ferm-antreprenorului AICI

Împrumuturi avantajoase pentru fermieri – alternative la măsurile 6.3 sau 6.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.