DVD LACATUS

Acesta este un concurs, sub forma de test grila cu 34 de intrebari, cu cate trei variante de raspuns fieacare, dintre care doar o varianta este corecta.

Întrebările vor fi de cultură generală din fotbalul românesc și întrebări din articolele din secțiunea sport a acestui site. Fiecare utilizator poate să facă testul  odată la 3 ore.

Fiecare rapuns corect este recompensat cu 1 – 5 puncte.

Participantul care obtine cel mai bun punctaj, la finalul concursului, va fi castigatorul unui DVD documentar despre MARIUS LĂCĂTUȘ

Perioada de desfasurare a concursului este: 20.10.2014 – 26.10.2014 ora 0:00.

Mai multe detalii in  sectiunea “Termeni si conditii” de mai jos.


Concurs încheiat! Mulțumim tuturor participanților!

Câștigătorul concursului este: Pitigoi Simona*** Termeni si conditii

Perioada de desfasurare a concursului: 

20.10.2014 – 26.10.2014 ora 0:00.

Conditii de participare:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari, din cele 34, fiecare intrebare avand 3 variante de rapuns – doar una fiind corecta. Testul este contra timp (7 minute).

Pentru participare trebuie sa completati campurile “Numele” si “Adresa de E-mail”. De asemenea dupa ce terminati testul prin apasarea butonului “Finish quiz” va trebui sa confirmati Numele si Adresa de E-mail – apoi clic pe “SEND” pentru a finaliza inregistrarea in concurs, altfel daca nu confirmati aceste date si nu  apasati “SEND” participarea in concurs nu va fi validata.

Este important ca numele si adresa de e-mail sa fie reale, pentru a putea fi contactat/a, in cazul in care obtineti cel mai bun punctaj, pentru validarea premiului si furnizarea adresei de livrare a premiului.

Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei. Premiul va fi livrat doar pe teritoriul Romaniei, prin Posta Romana.

Premii:

Premiul este un DVD DVD documentar despre MARIUS LĂCĂTUȘ

Modul de acordare a premilui:

Premiul se va acorda participantului care obtine cel mai mare numar de puncte, la data expirarii perioadei de desfasurare a concursului (Duminica 27.10.2014 ora 0:00). Punctajul maxim care se poate obtine este de 65 de puncte.

In caz de egalitate de puncte departajarea se va face in functie de timp, adica va avea avantaj cel care termina testul intr-un timp mai scurt. Daca va exista egalitate si la scor si la timp, premiul va fi acordat celui care s-a inscris primul in concurs (adica daca 2 jucatori au acelasi scor si acelasi timp, va avea avantaj cel care s-a inscris in concurs mai devreme din punct de vedere al zilei si orei de inscriere).

ATENTIE!!! Orice încercare de fraudare/crestere artificiala a punctajului va atrage după sine descalificarea celui în cauză.

Validarea premiului:

Castigatorul va fi contactat pentru validarea premiului, pe adresa de e-mail furnizata la inscriere si pentru detalii privind adresa de expediere a premiului.

In cazul in care participantul clasat pe locul 1, nu raspunde e-mailului de validare a premiului, in termen de 3 zile lucratoare, premiul se va acorda participantului de pe locul urmator.

Premiul va fi livrat in maxim 15 zile lucratoare, incapand cu data validarii premiului, prin Posta Romana – serviciul coletarie.

*** Nota: Organizatorul concursului nu se face raspunzator pentru deteriorarea/pierderea premiului pe parcursul livrarii.


Concursuri Online

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Schimb de linkuri

CONCURS ! Câștigă un DVD despre MARIUS LĂCĂTUȘ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.