Husa premiuAcesta este un concurs, sub formă de test grilă cu 35 de întrebări, cu câte trei variante de răspuns fiecare, dintre care doar o variantă este corectă.

Întrebările vor fi de cultură generală și întrebări din articolele acestui site. Fiecare utilizator poate să facă testul  odată la 24 ore.

Fiecare răpuns corect este recompensat cu 3 puncte.

Participantul care obține cel mai bun punctaj, la finalul concursului, va fi câștigătorul unei huse pentru Nintendo DS Lite, husă potrivită și pentru tablete de 7″.

Perioada de desfășurare a concursului este: 05.02.2015 – 15.02.2015 ora 0:00.

Mai multe detalii în  secțiunea “Termeni și condiții” de mai jos.

CONCURS ÎNCHEIAT!

Mulțumim tuturor participantilor!

Câștigătorul concursului este: Nicoleta Udrescu din Târgu Jiu – 105 puncte*** Termeni și conditii

Perioada de desfășurare a concursului:  05.02.2015 – 15.02.2015 ora 0:00.

Condiții de participare:

Pentru a participa la concurs, trebuie să răspundeți corect la cât mai multe întrebări, din cele 35, fiecare întrebare având 3 variante de răpuns – doar una fiind corectă. Testul este contra timp (7 minute).

Întrebările vor fi de cultură generală și întrebări din articolele acestui site. Fiecare utilizator poate să facă testul  odată la 24 ore. (odată pe zi)

Pentru participare trebuie să completati câmpurile “Numele” și “Adresa de E-mail”. De asemenea după ce terminați testul prin apăsarea butonului “Finish quiz” va trebui să confirmați Numele si Adresa de E-mail – apoi click pe “SEND” pentru a finaliza înregistrarea în concurs, altfel dacă nu confirmați aceste date și nu  apăsați “SEND” participarea în concurs nu va fi validată.

Este important ca numele si adresa de e-mail să fie reale, pentru a putea fi contactat/a, în cazul în care obțineți cel mai bun punctaj, pentru validarea premiului și furnizarea adresei de livrare a premiului.

Concursul se desfășoară doar pe teritoriul României. Premiul va fi livrat doar pe teritoriul României, prin Poșta Română.

Premii:

Premiul este o Husă pentru Nintendo DS Lite, husă potrivită și pentru tablete de 7″

Modul de acordare a premilui:

Premiul se va acorda participantului care obține cel mai mare număr de puncte, la data expirării perioadei de desfășurare a concursului (Duminică 15.02.2015 ora 0:00). Punctajul maxim care se poate obține este de 105 puncte.

În caz de egalitate de puncte departajarea se va face în funcție de timp, adică va avea avantaj cel care termină testul într-un timp mai scurt. Dacă va exista egalitate și la scor și la timp, premiul va fi acordat celui care s-a înscris primul în concurs (adică dacă 2 jucători au același scor și același timp, va avea avantaj cel care s-a înscris în concurs mai devreme din punct de vedere al zilei și orei de înscriere).

ATENTIE!!! Orice încercare de fraudare/crestere artificiala a punctajului va atrage după sine descalificarea celui în cauză. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice utilizator suspect de fraudă.

Validarea premiului:

Castigatorul va fi contactat pentru validarea premiului, pe adresa de e-mail furnizata la inscriere si pentru detalii privind adresa de expediere a premiului.

În cazul în care participantul clasat pe locul 1, nu răspunde e-mailului de validare a premiului, în termen de 3 zile lucrătoare, premiul se va acorda participantului de pe locul următor.

Premiul va fi livrat in maxim 15 zile lucrătoare, începând cu data validării premiului, prin Poșta Română – serviciul coletărie.

*** Nota: Organizatorul concursului nu se face răspunzator pentru deteriorarea/pierderea premiului pe parcursul livrării.


Concursuri Online

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Schimb de linkuri

Concurs! Câștigă o husă pentru Nintendo DS Lite sau pentru tabletă de 7″

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.