Badminton Deva - cupa de toamnaÎn perioada 07 – 09 noiembrie 2014, Badminton Club Deva are plăcerea de a vă invita la competiția de badminton “Cupa de Toamnă 2014”.

   Regulamentul competiției de badminton “Cupa de Toamnă 2014”, Deva:

Competiția se adresează jucătorilor de badminton din România și străinătate și se va desfășura la următoarele categorii și probe:

1. Categoria „Masters” (categorie destinată, în special, dar nu exclusiv, veteranilor și foștilor sportivi de performanță care nu au împlinit încă 35 de ani) – simplu masculin (MS), dublu masculin (MD), simplu feminin (WS), dublu feminin (WD) și dublu mixt (XD) – NU punctează în clasamentul FRBadminton;

2. Categoria „B” – MS, MD, WS, WD și XD – punctează în clasamentul FRBadminton;

3. Categoria „C” – MS, MD, WS, WD și XD – punctează în clasamentul FRBadminton;

4. Categoria „Challenger” (categorie destinată exclusiv jucătorilor de badminton nelegitimați, care nu se încadrează la categoria „Masters”) – MS și MD (WS, WD și XD vor avea loc doar dacă vor fi minimum câte patru înscriși la fiecare probă) – NU punctează în clasamentul FRBadminton.

Pentru categoria „Challenger”, organizatorii își rezervă dreptul de a refuza înscrierea în cazul în care consideră necesar.

Detalii complete despre aceasta competitie, termen limita de incriere, etc gasiti pe situl Badminton club Deva – click aici

Competitie de badminton la Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.