[email-newsletter-plugin]

Prin completarea cu e-mailul dumneavoastra si apasand pe “Aboneaza-te” veti fi abonat la newsletter-ul site-ului adivisa.com si veti primi pe e-mail cele mai importante noutati publicate pe acest site.

Important! Dupa abonare, va rugam sa verificati si in folder-ul “spam” al e-mailului dvs. pentru ca newsletter-ul poate intra in spam. In acest caz, daca veti primi newsletter-ul in spam, va rugam sa il marcati ca nefiind spam si astfel il veti primi pe viitor in folderul “inbox”. Va multumim!

Abonare newsletter

7 gânduri despre „Abonare newsletter

 • 16 ianuarie 2017 la 17:41
  Legătură permanentă

  Sunt Maria Pitesti in feb2017 ii ies actele pt un srl (vanzare produse alimentare) unui student in anul 2 Ase Buc ,este eligibila firma?? Unde ne adresam pt intocmirea dosarului?Multumesc multa sanatatate.

  Răspunde
 • 18 septembrie 2016 la 13:46
  Legătură permanentă

  Buna ziua! De ceva timp imi iesea glicemia alterata dimineata, fara sa fi mancat sau baut ceva (eu de obicei nu mananc nimic dimineata in afara de cateva inghitituri de cafea cu lapte la jumatate). Eu sunt cardiaca, fiind diagnosticata de 9 ani cu, cardiomiopatie dilatativa si insuficienta mitralica si in urma cu 4 ani mi s-a implantat un defibriator.Nici unul din medici nu mi-a spus ca as fi expusa la diabet dupa ce imi citeau analizele…Din iunie, in schimb, am inceput sa nu mai vad bine nici cu ochelarii(eu port ochelari). Cand imi puneam ochelarii, pe coltul ochiului drept, vedeam stele luminoase. M-am dus la un oftalmolog acum vreo luna de zile…Mi-a spus ca am cataracta in fulgi de nea din cauza diabetului…Eu am spus ca nu am diabet. S-a mirat ca nu am diabet si mi-a dta sa-mi fac o glicemie. Mi-a iesit glicemia la limit (119 ), si m-a trimis la diabetologie. Mi-am facut din nou glicemia si mi-a iesit 117. Apoi mi-au facut un alt tip de glicemie, media pe ultimele 3 luni. Mi-a iesit ca as avea diabet(mi-au facut si o legitimatie). Mi-a dat o foaie cu o dieta..dar nu imi este foarte clar anumite chestii. De aceea, va rog sa ma ajutati cu meniurile pt diabetici de tip II. Mentionez ca am 54 de ani si daca pana in urma cu 1 – 2 ani cantaream 46, 47 kg. Acum am 54 – 55 kg la o inaltime de 1.57. Multumesc mult !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.