Vinerea Neagră – este a patra zi de vineri din luna noiembrie, care anul acesta este pe data de  25.11.2012.

Vinerea Neagră – este reprezentată de ziua care urmează Zilei Recunoștintei în S.U.A.  si de asemenea este ziua care deschide sezonul de cumpărături pentru Crăciun.

Deoarece Ziua Recunoștintei (Thanksgiving Day) este ultima zi de joi din luna noiembrie, Vinerea Neagră cade în fiecare an între data de 23 și 29 a lunii noiembrie.

Începand cu anul 2011, aceasta „sărbatoare” a fost preluată și de către români, care în anii trecuți s-au călcat în picioare pentru a prinde ofertele magazinelor clasice (offline) și au „sufocat” serverele magazinelor online. Deci, și anul acesta comercianții pregătesc tot felul de oferte, atât offline cât și in mediul online, având multe surprize pentru clienții dornici de a cumpăra diverse lucruri la prețuri mai mici față de restul anului. Cele mai căutate vor fi produsele din sfera IT, electrocasnicele, dar și îmbrăcămintea, etc.

La emag, campania de black friday, ajunsă anul acesta la ediția a șasea, va începe anul acesta  pe data de 18 noiembrie. Așa că, Fii pe fază nu rata ofertele! Vezi mai jos primele oferte de black friday: (lista ofertelor  se va actualiza pe parcurs)

bfridayOFERTE BLACK FRIDAY



Se apropie Black Friday! Fii pe faza!