lenjerie-de-pat-bumbac-satinat-702Este vară, temperaturile se mențin la un nivel foarte ridicat, chiar și pe timpul nopții, ceea ce cauzează un  mare disconfort pentru toată lumea, disconfort, somn agitat, ceea împiedică odihna adecvată pe timpul nopții. Pentru unele persoane, căldura nu reprezintă chiar un mare disconfort, în timp ce pentru majoritatea dintre noi, temperaturile ridicate de pe timpul nopții sunt efectilenjerie-pat-percale-100-bumbac-214v chinuitoare, nu ne putem odihni, ne foim permanent, transpirăm foarte mult, patul devine o adevărată saună, de aceea este foarte importantă alegerea lenjeriei de pat potrivite, în concordanță cu anotimpul și temperatura.

În cele ce urmează, vă prezint câteva sfaturi pentru a trece mai ușor peste nopțile fierbinți de vară.

Din ce materiale trebuie să fie lenjeria de pat, pentru a avea un somn confortabil și răcoros, pe timpul verii?

  1. Lenjerii din materiale naturale – pentru nopțile de vară, ideale sunt lenjeriile de pat 100% din fibre/țesături naturale, lenjerii premium. În această categorie intră lenjerii de pat din mătase și lenjerii de pat din amestecuri de bumbac, cum ar fi percale și satin. Lenjeriile de pat din materiale naturale sunt ideale deoarece acestea permit corpului sa respire, permit circulația aerului, împiedicând astfel transpirația excesivă. Lenjeriile grele nu permit aerului să circule și mențin astfel temperatura ridicată a corpului, ducând la un disconfort total.
  2. Lenjerii de mătase sau lenjerii de bumbac? Dacă ne gândim la paturile de lux, sigur le vom asocia cu lenjeriile de mătase, care sunt cele mai apreciate, pentru că mențin foarte bine temperatura, fiind practic termo-izolante, fiind răcoroase pe timp de vară și călduroase iarna, adică sunt cele mai potrivite pentru orice sezon, această mare calitate ducând automat la un preț destul de mare pentru lenjeriile de mătase. Ca o alternativă foarte bună și mai ieftină la lenjeriile de mătase sunt lenjeriile de pat din bumbac, având de ales din câteva amestecuri de bumbac, cum ar fi:

percale – lenjerii de pat din percale, fabricate cu un număr mare de fire (200+) țesute strâns, având o densitate mai mare, destul de eficiente pe timp cu temperaturi foarte mari.

satin – lenjerii de pat satinate – satinul este un material asemănător cu mătasea, cu o structură mai puțin densă, care face ca lenjeriile de pat să fie ușoare și răcoroase, destul de rezistente in timp.

Este bine să alegem lenjerii de pat din materiale naturale, și de culori deschise, pentru a respinge căldura. Vă prezint în galeria foto, câteva modele de lenjerii de pat premium, din bumbac 100%:

PROMO LENJERII 3D 1+1 GRATIS – apasă AICI pentru a vedea promoția

sau, pentru a vedea toate modelele, prețutile și pentru comenzi, accesați link-ul următor:

http://www.lenjeriipremium.ro/


Lenjerii de pat potrivite pentru nopțile vară. Sfaturi utile pentru alegerea lenjeriei potrivite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificare * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.